Trainingsaanbod

Training Emotioneel Kompas en Lichaamsfeedback

Een training voor therapeuten en coaches tot facilitator in A.L.I.E.S. WerkWijze

Deze training is nog in ontwikkeling en zal in 4 blokken van twee dagen gegeven gaan worden. De training zal tevens te volgen zijn als een bij- en nascholing.

Emoties zijn de basis van ons gedrag en de drijfveer voor alles wat we doen. In deze training leer je de onderliggende emotionele respons in kaart te brengen die ten grondslag ligt aan de wijze waarop we omgaan met verschillende situaties in ons leven.

Met behulp van het Emotioneel Kompas en Lichaamsfeedback leer je de essentie van een probleem aan te raken en emotionele, onbewuste, en lichaamsprocessen in positieve zin te beïnvloeden. Er wordt niet aan een probleem zelf gewerkt, maar aan het verminderen van zelftwijfel (negatieve lading) en het vergroten van een positieve motivatie (positieve lading) voor verandering. Je leert hoe je een negatieve emotionele respons kunt veranderen in een neutrale of positieve respons.

In de training leer je over het brein, over het verbinden met emoties en het afstemmen op de energie en het ervaringsniveau van de ander. Verder komen visualisatie, symbolen, chakra’s, geuren, essences en oefeningen uit de kinesiologie aan de orde.

Het werkmodel van het Emotioneel Kompas en Lichaamsfeedback is uitermate geschikt voor zowel kinderen als volwassenen! In het onderwijs kan deze benadering een prima aanvulling of ondersteuning zijn bij sociaal- emotioneel leren. Sociaal emotionele ontwikkelingsprocessen verlopen makkelijker en prestaties verbeteren. De ervaring heeft geleerd dat een coaching traject kortdurend kan zijn; vaak geeft één ontmoeting al een positief resultaat.

Meer weten of aanmelden?

Heb je interesse in een training/workshop of wil je meer informatie? Vul je gegevens in en ik neem contact met je op!

Meer informatie


    Meer trainingen / workhops

    Feedback op trainingen