Contact

Hoe bereik je de Skarabee

Met de auto:
Vanuit Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Neem afslag Den Haag Zuid, de N 211.
Ga rechts af op de Meppelweg en volg deze tot je niet verder kunt. Hier ga je links af de Leyweg op en rij je door tot het eind (links is een BP tankstation). Ga hier rechts af de Volendamlaan op, de eerste kruising is de Nieuwendamlaan. Hier ga je rechts en aan je linkerhand is flat Westerhaghe.
Parkeren overdag is gratis. ‘s Avonds van 18 – 24 uur is betaald parkeren. Ik heb een bezoekerskaart (parkeermeter staat schuin tegenover ingang van de flat, hoek Edamstraat).

Openbaar vervoer:
Randstadrail 2
Vanaf station Den Haag CS richting Kraayenstein, uitstappen halte Thorbeckelaan op de Oude Haagweg. Stukje teruglopen op de Oude Haagweg aan de kant waar je bent  uitgestapt. De eerst zijstraat aan je re hand is de Nieuwendamlaan Bij het eerste kruispunt steek je over en aan je linkerhand is flat Westerhaghe, met een groot grasveld voor de deur.

Bus 23 vanuit Kijkduin richting Scheveningen Noorderstrand. Uitstappen halte Escamplaan, steek over en loop de Edamstraat in. Aan het eind is de Nieuwendamlaan. Schuin links zie je de ingang van flat Westerhaghe.

Bus 23 richting Kijkduin uitstappen halte Escamplaan, dit is de eerste halte na het Haga ziekenhuis Leyenburg. Ga rechtsaf de Edamstraat in en aan het eind zie je links flat Westerhaghe.Verder zijn alle bussen en trams die stoppen bij het Haga ziekenhuis Leyenburg dicht bij de Nieuwendamlaan!