Oefeningen en energiecorrecties

Het uitgangspunt hierbij is, dat als we negatieve spanning ervaren of emoties onderdrukken, energieën geblokkeerd kunnen raken. Met behulp van feedback van het lichaam kunnen we vaststellen welke energiecorrectie(s) en/of welke oefening(en) je het beste kunnen helpen in beweging te komen om zo het beste voor jezelf te bereiken. De energiecorrecties helpen om de negatieve lading te verminderen en de positieve lading te verhogen. Regelmatig een glas water drinken is belangrijk om je fris en alert te voelen.

Energiecorrecties
Je kunt hierbij denken aan o.a. chakra’s, meridianen en lichaamspolariteiten. Gedurende een consult stel ik vast welke energie betrokken is bij het thema. We zorgen er dan voor dat deze energie weer kan stromen. Dit doen we door middel van lichamelijke oefeningen, symbolen maken, meridiaanpunten vasthouden, essences en nog veel meer. Hiermee balanceren we energie en helpen we op een bijzondere manier dat er weer beweging komt om vandaar uit een nieuw evenwicht te vinden.

Communicatie- en stressverminderingstechnieken
Allereerst maak ik gebruik van het emotioneel kompas en gezichtskenmerken. Zij geven duidelijke handvatten en woorden aan wat er speelt op het bewuste, het onbewuste en het lichaamsniveau. Verder is creatief visualiseren met voor – achterhoofd aanraking erg belangrijk. Eén van de krachtigste technieken om verandering te creëren is je eigen voorstellingsvermogen.

Voor het vaststellen van de oefening of de techniek, die voor jou het beste is, gebruik ik de feedback van jouw lichaam.