Kinderen en jongeren

Mijn aanpak is een fijne manier om dingen op te lossen als je het niet weet of als je er niet over wil of kan praten.  Bijvoorbeeld als je ongelukkig bent, of boos, of gepest wordt of je schaamt.
Ik kan dan op een eenvoudige en bijzondere manier met je armen praten.
Met een zachte druk op je armen kan ik spierspanning meten en contact maken met je binnenste. Eigenlijk hoef je niks te zeggen en je hoeft me ook niet te vertellen wat je dwars zit.

Het bijzondere is dat ook de oefeningen en alles wat je kan helpen, op die manier gemeten kunnen worden. Je lichaam voelt/weet precies wat ik weet en zo kan ik meten hoe ik je kan helpen. Het is en blijft bijzonder en het werkt!

Baby’s en jonge kinderen hebben er veel baat bij omdat ze nog niet kunnen praten of de woorden nog niet kennen en het nog niet uit kunnen leggen. Op deze manier kunnen we op een andere manier contact met ze maken en ze helpen.

Voor oudere kinderen en jongeren die in verdrietige of moeilijk situaties zitten en waarvoor het lastig of moeilijk is om er over te praten, is het ook een hele fijne manier om geholpen te worden.

Menu